Wijngaard De Kroon van Texel

06-51808386
Rozendijk 32, 1791 PE Den Burg

Slapen in de rust en romantiek van de enige wijngaard van de Wadden... Dat kan in onze nieuwe Bed & Breakfast op Texel. De centralige ligging maakt onze wijngaard de perfecte uitvalsbasis om Texel te ontdekken. Onze Bed & Breakfast telt twee kamers voor twee personen. 

Wij verwelkomen je graag op onze bijzondere wijngaard.

Voor reserveringen en informatie bel of mail ons.

Links

Deze ruime tweepersoonskamer is nieuw en stijlvol ingericht. De kamer heeft twee openslaande deuren naar het privéterras, met uitzicht op de wijngaard. De moderne badkamer is voorzien van een regendouche. Het uitgebreide ontbijt - waar je de avond van tevoren een keuze uit maakt - wordt op het geserveerd vanaf half 9. Koffie- en theevoorzieningen zijn gratis en onbeperkt beschikbaar. Onze Bed & Breakfast is rookvrij en niet ingericht op huisdieren. Gratis WiFi en parkeerruimte is aanwezig. 

Inchecken vanaf 15:00 uur
Uitchecken tot 11:00 uur

Rechts

Deze tweepersoonskamer is identiek aan de linkerkamer, maar dan gespiegeld. Alles is nieuw en stijlvol ingericht. De kamer heeft twee openslaande deuren naar het privéterras, met uitzicht op de wijngaard. De moderne badkamer is voorzien van een regendouche. Het uitgebreide ontbijt - waar je de avond van tevoren een keuze uit maakt - wordt geserveerd vanaf half 9. Koffie- en theevoorzieningen zijn gratis en onbeperkt beschikbaar. Onze Bed & Breakfast is rookvrij en niet ingericht op huisdieren. Gratis WiFi en parkeerruimte is aanwezig. 

Inchecken vanaf 15:00 uur
Uitchecken tot 11:00 uur

Sfeerimpressie

In de buurt is veel te doen

Onze wijngaard is centraal gelegen op Texel. In de omgeving vind je veel leuke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en diverse musea. Kortom: in de buurt is genoeg te doen!